Nieuws uit de Bibliotheek

Nieuws uit de Bibliotheek

E-books voor het hele gezin met de Vakantiebieb:

Voor de leerlingen

Dankzij de VakantieBieb kun je in de zomervakantie blijven doorlezen. Het maakt niet uit of je lid bent van de bibliotheek of niet. Je download gewoon de VakantieBieb app. Er zit vast en zeker een leuk of spannend boek tussen om te lezen. En wil je kans maken om een echte iPad mini te winnen? Doe dan mee met de actie en laat weten welk boek van de VakantieBieb app jij het leukste vond. Kijk op de voorwaarden en vraag aan je vader of moeder of je mee mag doen.

Voor de ouders

Dankzij de VakantieBieb kan uw kind in de zomer doorlezen. Dat is een geweldige ontwikkeling, want doorlezen in de zomer voorkomt een terugval van het AVI-niveau (een aanduiding voor de leesvaardigheid die hoort bij het gemiddelde niveau van de groep van de basisschool waarin uw kind zit).

De VakantieBieb app biedt 60 e-books voor het hele gezin.

De VakantieBieb app is gratis te downloaden van 1 juli tot en met 31 augustus en is een zomercadeautje van de Bibliotheek. Een lidmaatschap is niet nodig. En niet alleen uw kind kan boeken lezen met de VakantieBieb app maar u ook! Bij de 60 boeken die de bibliotheek beschikbaar stelt, zit zeker ook voor u een mooi boek .

Heeft u of uw kind nog vragen over de VakantieBieb app? Loop dan gewoon even bij de bieb binnen en vraag het Joost of Marianne. De bibliotheek is in de zomervakantie open op dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag.

Winactie

Om het lezen deze vakantie extra leuk te maken voor kinderen, maken ze kans op een iPad mini door uit te leggen wat hun favoriete e-book uit de VakantieBieb is en waarom.

Informatie over deelname en spelvoorwaarden zijn te vinden op www.vakantiebieb.nl.